onsdag 2 maj 2012

Solskensonsdag

Det är onsdag men känns mer som måndag eftersom det var som söndag igår. Fast för mig är ju alla dagar likadana just nu. Skillnaden idag är att jag har två snickare hemma som lagar mitt söndriga tak och jag bjuder de på kaffe tillsammans med min frukost. Och det är stekande sol ute på min balkong så där sitter jag istället för att ta tag i den där städningen. Det är ändå lite svårt med huset fullt av hantverkare.

Sen måste jag fly ut en stund för allt liv och stök hemma. Jag ligger på en filt och ser upp bland trädkronorna. Insuper den friska luften och låter solen smeka mina bara armar. Det värmer inte bara huden utan bröstet börjar kännas lättare och värmen är åter där igen.

Och så kommer Cicci på besök så vi tar hundarna med till kvarterets eget café där vi dricker kaffe o te på stentrappan.. Sen vilar vi en stund i min säng medan hantverkarna fortfarande stökar runt men sen är det dags för oss båda att bege oss iväg och jobba. Jag står några timmar i Friskis reception och jag är så oerhört glad för de där stunderna då jag är behövd.

Så det har varit en skön solskensonsdag. Nu fortsätter jag kvällen med att färga mitt hår och göra mig helgsnygg för på fredag blir det lite utgång.

Hoppas ni har en mysig kväll!


3 kommentarer:

Biffen sa...

Jag har öppnat sommarstugan för säsongen gjort storstädning skurat golv tvättat mattor så nu är jag är för första gången den här säsongen, det känns helt underbart
Kram Biffen

Pettiwoman sa...

Vad mysigt =)

Kram

Anonym sa...

Låter som en superhärlig dag!! Kram