lördag 16 januari 2016

Jag brinner...

Sitter på ett tåg...

Bit för bit faller det på plats. Jag brinner av lust och inspiration och vill berätta för hela världen och bolla mina tankar med varenda en som kommer i min väg men vill inte heller säga för mycket innan allt är klart. 

Min affärsplan är genomarbetad och jag har lagt åtskilliga timmar på att få den fullständig och attraktiv för de som sitter med min framtid i sin hand. Den känns bra. Mycket bra. Jag har två otroligt fina och mysiga lokaler på gång som jag redan börjat inreda i min fantasi. Alla leverantörer jag vill jobba med är klara och nu ska de bara få veta om det också. Åker på Formex nästa vecka för att presentera mig själv och försöka få ihop ett framtida samarbete. Jag är så otroligt tacksam över mitt senaste jobb som varit extremt mycket till hjälp med den erfarenhet och de kontakter jag fått. Det ger mig ett försprång än vad många andra hade haft som skulle vilja samma sak. 

Pengar till aktiekapitalet är klart. Ska mycket till om jag inte får starta eget bidrag. Det enda som återstår är ett lån från banken till en uppstart. Jag behöver en budget att presentera ihop med min affärsplan och det ska jag få hjälp med nästa vecka av Nyföretagarcentrum. Sen är det bara att vänta på besked. Och ja... det kan bli nej. Men det kan också bli ja. 

Så... jag är uppspelt, jag brinner inombords av alla idéer och känner mig förhoppningsfull. Ändå sitter jag på ett tåg med blandade känslor...

3 kommentarer:

Anna sa...

Spännande! Är du inskriven i jobb och utvecklingsgarantin eller hur kommer det sig att du är aktuell för starta eget bidrag?

Randiga Tankar sa...

Men ååh så spännande! Håller alla tummar! Eller bara en egentligen, eftersom jag är lite skrockfull. ;)

Kram!

Pettiwoman sa...

Jag har varit arbetslös sen i september så jag har rätt till starta eget bidrag. Det enda är att det kan bli fyra månader istället för sex eftersom jag fått bidrag för det innan. Men det är 10 år sen så det borde inte vara några problem :)

Tack Randiga tankar. Jag återkommer snart om hur allt går :)

Kram på er!